voorbereiding ladiesrun Groningen

Er gebeurd weer zo ontzettend veel op het moment dat het voor mij weer even wat moeilijker is om alles op een rijtje te zetten en mijn vlog’s te schrijven. Ik zou graag alles met jullie delen omdat de strijd die ik nu aan het leveren ben een direct gevolg  is van mijn strijd tegen de kilo’s. Maar ik kan nog niet alles met jullie delen, ik wil eerst graag voor mezelf duidelijk hebben hoe het de komende tijd allemaal gaat lopen en hoe ik deze strijd ga voeren voor ik jullie mee ga nemen in dit deel van mijn reis.

Wel wil ik jullie meenemen naar een paar hele leuke dingen die ik gedaan heb en die staan te gebeuren. Zoals jullie weten ben ik druk aan het trainen voor mijn eerste halve marathon en ik kan jullie met super veel trots vertellen dat ik deze ook daadwerkelijk voor het eerst geb gelopen tijdens mijn training van gisteren. Gewoon in een lekker rustig tempo heb er 2 1/2 uur over gedaan, maar mijn lijf voelde goed en daar ging het om. Ook ben ik begonnen om mindfull te gaan lopen, dit betekend zonder muziek of andere afleiding. Gewoon volledig geconcentreerd op mezelf en de natuur om me heen. Ik merk dat dit voor mij heel erg goed werkt omdat ik dan heel bewust met mijn eigen gedachte kan bezig zijn en nog beter mijn hoofd leeg kan maken en dat is ook de reden dat ik ben begonnen met hardlopen.

Ook was deze loop de laatste lange training voor de ladiesrun in Groningen komende week. Hier ga ik weer een 10 kilometer lopen en dit keer staat de run in het teken van pink ribon. Het geeft mij hierdoor nog meer motivatie om extra mijn best te doen om zoveel mogelijk geld op te halen met al die andere dames die meedoen. Zoveel mensen gezien die een ongelooflijke strijd hebben geleverd tegen deze bijna onmenselijke ziekte. Mensen die dichtbij mij staat/stonden maar ook vanuit het werk in het ziekenhuis. Ik heb van dichtbij gezien hoe heftig deze strijd is en vind het dan ook maar een zeer kleine moeite dat ik dit mag doen. Het is me zelfs een eer om dit te mogen doen om zo een hele kleine bijdrage in dit hele grote geheel te mogen hebben.

Ik ga verder deze week nog gewoon naar de sportschool. Vijf keer een krachttraining en twee keer een korte hardlooptraining. Alles om zo optimaal aan de start te komen van de verschillende loopjes die op de agenda staan.

Verder druk aan het solliciteren. Twee dingen lopen op het moment waarvan ik hoop dat ze doorgaan allebei in de detailhandel. Totaal iets anders maar ik heb er wel iets heel erg leuks en waarschijnlijk de manier om een overstap te maken naar een andere werkomgeving.

Een gedachte over “voorbereiding ladiesrun Groningen

  1. Ga vooral zo door meid. Je doet het goed zo 💪💪heb mijn eerste hm gelopen dit jaar in leiden, ook zonder horloge. En dat loopt veel lekkerder. Horloge lijdt te veel af, want je gaat toch automatisch kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *