Urban trail

Vandaag was het dan zover na een paar weken van voorbereiding en nieuwe doelen stellen kon ik vandaag weer een vinkje zetten op mijn doelen lijstje.

Vanmorgen om half 7 ging de wekker, een hele onrustige nacht gehad want ik vond het toch wel heel erg spannend om weer naar Groningen te gaan. Er heerst altijd toch nog behoorlijk wat angst/onzekerheid omdat ik gewoon niet weet of ik K tegen ga komen en wat er gaat gebeuren.

Maar vandaag dus toch mijn ultime fuck you moment met mijn hardloop evenement van 12 kilometer dwars door Groningen. Ik moest om half 11 starten maar omdat ik eerst nog  naar de stad moest met de bus en ik mijn startnummer nog moest ophalen zat ik met mijn bang om te laat te komen hoofd al om 8 uur op de fiets.

In Groningen aangekomen mijn startnummer opgehaald en moest ik nog even wachten tot ik mocht starten. Gelukkig kwam al snel het zonnetje erbij en kon ik daar dus heerlijk van gaan genieten. De nodige foto’s later en nog even gezellig kletsen met mensen uit de sportschool die ook mee liepen gezien te hebben was het tijd om te gaan starten.

Om half 11 klonk voor mijn wave het startschot en konden wij beginnen aan onze tocht van 12 kilometer dwars door Groningen. Veel mooie panden liepen we dwars door heen en overal stonden mensen langs de kant om mensen aan te moedigen. We liepen onder andere door de oosterpoort, kokomo, 3 gezusters, openbare bibliotheek en het acedemi gebouw. Maar ook mochten we over de bodem van de papiermolen wat ook wel een leuke ervaring was, dan kun je in eens pas echt goed zien hoe diep zo een zwembad pas eigenlijk echt is.

De finish over gelopen na 12 kilometer en in een tijd van 1 uur en 22 minuten en super trots op mezelf. Ik heb het gedaan en weer een hele hoop dingen voor mezelf overwonnen. Nu rustig door trainen voor de 4 mijl van Diever eind deze maand en natuurlijk mijn doel van dit jaar die halve marathon in Oktober!

   

Een gedachte over “Urban trail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *