muziek

Hier zal ik muziek neerzetten die op wat voor mij heel veel voor mij hebben betekend.
Er zullen nummers tussen zitten waar ik mooie herinneringen aan heb maar ook nummers met een minder leuke of verdrietige herinnering. Ik zal bij elk nummer kort wat vertellen, zodat iedereen die mijn pagina bezoekt mij nog een beetje beter zal leren kennen en zo een goed beeld krijgt van hoe belangrijk muziek is in mijn leven.

Dit nummer heeft voor mij heel veel betekend de af gelopen periode van vlak voor mijn black out tot nu eigenlijk. Ik heb het afgelopen zomer leren kennen toen ik bij een hele goeie vriendin op visite was. Dit nummer doet me dan ook altijd weer denken aan afgelopen zomer en heeft me zo door veel moeilijke momenten heen geholpen.
Zo had ik het altijd opstaan als ik onderweg was naar mijn therapie en weer op weg naar huis zodat ik in dat moeilijke moment maar aan leuke dingen dacht.
Ook heb ik het vaak opstaan als ik gewoon even wil relaxen omdat het me altijd weer terug denk aan de mooie zomeravonden die ik samen met deze lieve mensen heb gehad.

Dan wil ik vandaag ook nog een nummer plaatsen van al veel langer geleden. Dit nummer is gespeeld op de begrafenis van mijn oom. Toen heeft dit nummer al een bijzondere betekenis gekregen en deze is om verschillende redenen in de alleen maar sterker geworden.
Voor de mensen die het niet weten een vlinder die is het symbool voor kinderen die maar kort op deze aarde hebben mogen zijn. Dan wel geboren door een miskraam of vlak na de geboorte overleden.
Aangezien ik dit verschillende keren in mijn directe omgeving heb meegekregen en ook de impact van deze gebeurtenissen is dit nummer voor al deze dierbare mensen en natuurlijk ook voor mijn oompje die ik nog elke dag verschrikkelijk mis.